The last day in SF
21 september 2013 - San Francisco, California, Verenigde Staten
Tsja... En dan word je wakker met regen :-(. En niet zo'n beetje, nee REGEN! Zelfs dat is enorm hier in de States... Echt n enorme hoosbui met stromende beekjes langs de weg, modderpoelen vanaf de heuvel en de stoep die gewoon volledig verdwenen was... Get the picture? T regende n beetje...
Dus dan maar even rustig aan en eerst met de auto ergens in de buurt n ontbijtje zoeken (jawel, dat kan ook bij Starbucks, lekker!!) en wat boodschapjes doen. Kermit en boodschappen thuis gebracht en toen naar de bushalte gezwommen om de bus naar de Science Academy te pakken. N idee dat meer mensen hadden! Eerst even $ 60 neertellen en dan ben je binnen... Goed... Stel je even voor wat je verwacht voor n entree voor n museum van € 22,50 p.p.... Dat maal 10 en... Delen door 15, dat vonden wij t waard... Maar t was wel n leuk stukje entertainment voor tijdens de regen met 2 hoogtepuntjes: n erg mooi aquarium en n planetarium met n film over aarde, zon en meteorieten, erg mooi gemaakt!
En toen scheen opeens de zon weer! Dus daar buiten geluncht (na ons verbaasd te hebben over hoe ongeorganiseerd n buffet kan zijn...) en vervolgens naar Haight street met leuke winkels en barretjes. Een ENORME platenzaak (Amoeba)... Ja... Daar konden we niet omheen... Dus we komen met wat meer cd's terug ;-). Helaas geen Jamez/Trancesetters, maar wat een hoop muziek!! Daarna hadden we wel n Anchor Steam (ok... 2...) verdiend in de kroeg waar we er ook kennis mee hebben gemaakt. Wat is t toch fijn om hier bier met smaak te drinken!!
Nu dan ook maar ns naar Blush, de bar van Jef (waar we slapen). Leuke wijnbar! Heeft hij goed gedaan. Even geproost op t feit dat we vandaag (21/9) precies 100 dagen getrouwd zijn ;-). Geen uitgebreid menu, dus hebben we de cirkel maar rond gemaakt en heerlijk gegeten bij Harvey Milk. Ook nog even genoten van n Anchor Steam en n White Sangria (met Pinot Grigiot, ananassap en nog t e.e.a.), lekker!!